Persut sössivät jytkynsä pahemman kerran

Ainoana johdonmukaisesti haittamaahanmuuttoa vastustaneena puolueena Perussuomalaiset olivat todella vahvoilla huhtikuun 14 päivän 2019 eduskuntavaalien alla. Syksyn 2015 kansainvaelluksessa 32 000 tarpeettomasti Suomessa  tehtyä turvapaikkatutkimusta – sen sijaan, että vain vastuuvaltiot olisi selvitetty Suomessa ja tutkittavat passitettu niihin Dublinin sopimuksen mukaan – olivat maksaneet suomalaisille hirvittävän hinnan sekä miljardien eurojen kustannuksina että henki-, väkivalta- ja seksuaalirikoksina, haittojen jatkuessa yhä.

Tästä 2000 -luvun pahimmasta poliittisesta virheestä ovat vastuussa pääministeri Juha Sipilä (kesk) ja tuolloinen sisäministeri Petteri Orpo (kok), jotka vastuutaan pakoillakseen eksyttävät nyt puheenaiheeksi "Ruotsiin palauttamisen", kun kyse on hakijoiden palauttamisesta ensimmäisiin EU:hun saapumismaihinsa, joihin Suomella olisi ollut Dublinin sopimuksen nojalla oikeus lähettää vastaanottopyynnöt sekä hakijat perässä puolen vuoden sisällä maahantulosta.

Marokkolainen Abderrahman Bouanane syyllistyi Turussa 2017 kahteen terroristisessa tarkoituksessa tehtyyn murhaan ja kahdeksaan samassa tarkoituksessa tehtyyn murhan yritykseen, ensimmäisenä turvapaikanhakijana Suomen historiassa. Tämä luonnollisesti järkytti suomalaisia syvästi, toteuttaen samalla perussuomalaisten varoituksia. Loppuvuodesta 2018 paljastui Oulussa turvapaikanhakijoina ja kiintiöpakolaisina maahan tulleiden törkeiden seksuaalirikosten sarja, jonka uhrit ovat 12–15-vuotiaita suomalaistyttöjä ja rikoksista epäillyt täysi-ikäisiä ulkomaalaistaustaisia miehiä. Suomalaisten raivo tuota röyhkeyttä kohtaan yltyi ennen kokemattomiin mittoihin ja jopa eduskunta osoitti yli puoluerajojen harvinaista yhtenäisyyttä näyttääkseen konkreettisesti, että nyt on suomalaisten mitta täynnä. Tällaisistakin riskeistä varoittaneet perussuomalaiset pääsivät jälleen muistuttamaan oikeassa olostaan ja surullinen tapahtumasarja todennäköisesti kasvatti heidän kannatustaan. 

Kesäkuun 2017 perussuomalaisten puoluekokouksen jälkeinen hajaannus jakoi siihen saakka toiseksi suurimman eduskuntapuolueen "hillotolppapuolue" Siniseen tulevaisuuteen Sampo Terhon johdolla, sekä uuden puheenjohtajan, Jussi Halla-ahon johdolla aiemmalla nimellä jatkaviin perussuomalaisiin. Kannatusmittauksissa Siniset ovat madelleet maan rajassa, Halla-ahon perussuomalaisten puolestaan kasvattaessa kannatustaan sekä päähallituspuolueiden katastrofaalisten 2015 virheiden takia että niiden seurauksena yllättävää "mainosta" persuille järjestäneiden rikollisiksi ryhtyneiden humanitääristen maahanmuuttajien takia. 

Timo Soinin uudissana jytky oli nyt tarjolla uudenkin puheenjohtajan perussuomalaisille, kunnes 19.1.2019 Jussi Halla-aho mokasi surkeasti hänelle tyrkyllä olleen vaalivoiton. 

Suomalaisten asialla oloaan korostaneet Perussuomalaiset ovat tähän saakka saaneet osan kannatustaan maanpuolustushenkisiltä kansalaisilta, joita on huolestuttanut maahanmuuton huonontaman sisäisen turvallisuuden lisäksi myös Itämeren alueen huonontuva ulkoinen turvallisuustilanne, sotilaallisen jännityksen kiristyessä NATO-maiden ja voimapolitiikkaansa korostavan Putinin Venäjän välillä. Täydestä syystä, Sipilän hallitus on ollut vuosien nuukailunsa jälkeen korottavinaan Suomen kroonisesti alimitoitettuja puolustusmäärärahoja, ensimmäisen kerran 3 miljardiin euroon tänä vuonna. Ilmavoimien ja Merivoimien käytöstä poistuvan kaluston uusinta ajoittuu samaan lähivuosien ajankohtaan. 

Mitä siis tekevätkään vaalivoittonsa kynnyksellä "isänmaalliset" perussuomalaiset? Lähtevät pässinpäisesti julkisesti nuukailemaan Suomen ilmapuolustuksesta vihervasemmiston tavoin! 

Asiasubstanssista täysin kankaalla olevat maallikot siis haluavat nyt ehdoin tahdoin Eskon puumerkkinsä asiaan, jota heillä ei kerta kaikkiaan ole edellytyksiä ymmärtää vain sillä perusteella, että he ovat poliitikkoja. Mikä ihme siis on heidän asiantuntemuksensa yli Suomen parhaiden ilmapuolustuksen asiantuntijoiden? Piileekö jokin ihmeellinen nerous siinä, että liian vähän on nimellisesti halvempaa kuin riittävä määrä, siispä hankkikaamme liian vähän?

Sen jotenkin ymmärtää, jos yltiöpasifistit eivät käsitä mitä merkitystä Suomelle pahoina päivinä on puolustuskyvyllä, varsinkin jos heidän lojaalisuutensa maata ja kansaa kohtaan on muutenkin horjuvaa.

Sen sijaan, väitteidensä mukaan suomalaisten puolella olevien voisi kuvitella ymmärtävän, että tinkiessään omien ilmavoimiemme vahvuudesta he samalla tinkivät siitä, paljonko suomalaisia voi pahoina päivinä jäädä henkiin ja paljonko infrastruktuuriamme voi säästyä tuhoilta hyökkääjän ilmarynnäköiden jälkeen. 

Perussuomalaiset ovat ansainneet vaalivoittonsa menetyksen omalla tyhmyydellään. 

 

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu